François Gay straat 279 | Rue François Gay 279 | 1150 Brussels | Belgium info@climext.be 0032 2 731 17 11

Misting solutions

Welkom

Werkingsprincipe van verneveling

 

De hogedruk verneveling bestaat uit het verstuiven van een vloeistof in de lucht onder de vorm van ontelbare microdruppels die zich onmiddellijk verspreiden zonder alles nat te maken.

Indien de verneveling die de verstuivers (buizen) verlaat, meer dan 50 bar bedraagt, behoort een vernevelaar tot de categorie van de systemen van hogedrukverneveling.

Climext vernevelingen systemen brengen economische en ecologische oplossingen.

We produceren en plaatsen !

Warmte problemen


Verdampingskoeling biedt oplossingen voor refresh open ruimtes.
Aantallen toepassingen voor de industrie, horeca, pretparken
…read more …

Stofbestrijding


Dankzij de plaatsing van de hogedrukvernevelaars Climext Misting Solutions wordt het stof ofwel verzwaard door de kamerhygrometrie, ofwel opgezogen door de verplaatsing van de verdampende microdruppels en komen onmiddellijk op de grond terecht in plaats van zich in de omgeving te verspreiden.
…read more …

Bevochtiging problemen


De verneveling Climext Misting Solution handhaaft niet alleen de temperatuur, maar ook de kamerhygrometrie.
In bepaalde industriële productie- of bewaringssectoren is het behoud van een vochtigheidsgraad een essentiële factor in het process.
…read more …

Geurbehandeling


De luchtverspreiding die ontstaat dankzij een vernevelingseenheid Climext Misting Solutions vergemakkelijkt ontsmettingen en geurbehandeling door middel van de toevoeging van een product aan het vernevelingswater.
…read more …

Decoratieve nevel


Alleen, als decoratie in groene ruimten of net boven een watervlak, wijst nevel op het belang van water in ons leven. Net als fonteinen dragen deze nieuwe decors bij tot welzijn, kalmte en een licht gemoed.
…read more …

Brandbestrijding


De hogedrukmist kan een brand bevatten en smoren . Het absorbeert warmtestraling, wassen dampen en elimineert het risico van een explosie van gas rook.
…read more …

Climext Mist Solutions

François Gay Straat 279 – 1150  Sint pieters Woluwe – Belgium – +32 2 731 17 11 – info@climext.be.