François Gay straat 279 | Rue François Gay 279 | 1150 Brussels | Belgium info@climext.be 0032 2 731 17 11

Climext Belgium

Warmte

Adiabatische koeling

De werking van evaporatieve koeling

Water gebruikt thermische energie om te verdampen: het verbruikt warmte. Door deze absorptie van calorieën daalt de temperatuur in de ruimte waar deze uitwisseling gebeurt.

Alle vernevelaars Climext Misting Solutions verspreiden microwaterdruppels onder de vorm van een uiterst fijne nevel in de te verfrissen zone. Het bijzondere aan deze nevel is dat hij onmiddellijk verdampt, waarna de luchttemperatuur met verschillende graden afneemt.

CLIMEXT® verfrist zonder nattigheid!

De uiterst fijne microwaterdruppels van een station of een vochtverspreider Climext Misting Solutions worden onmiddellijk vermengd met de lucht. Al onze vernevelaars zijn bovendien uitgerust met een antidrupsysteem. Er ontsnapt niet de minste druppel uit de openingen wanneer het systeem wordt stopgezet.

De Tempodoos, uitgerust met een dubbele sequentiële transmissievertraging, maakt het mogelijk om het vernevelingsstation Climext Misting Solutions te sturen en de verspreiding heel nauwkeurig in te stellen in functie van de te behandelen ruimte. Zo krijgt de gebruiker de gewenste verfrissingsgraad zonder overdreven vochtigheid.

Warmte toepassingen

Industrie
Werkstation
Cooling koeltorens
Terras, restaurant
Sport en spel ruimtes
openbare ruimtes
Dierverzorging, fokkerij voor dierwelzijn

Te Warm

2BE DUBBEL
Customer: 2be Dubbel Cooling of a terrace in Brugge

Drycoolers

 
REFERENCES