François Gay straat 279 | Rue François Gay 279 | 1150 Brussels | Belgium info@climext.be 0032 2 731 17 11

Misting solutions

Koeling

Drycooler plus vernevelaar

Too HOT

Too HOT
ville de Mons jardin 1
hotel thon brussels (8)
Brumisationterrasse bruges
2017-06-02 12.07.07 - copie
P1030555 - copie
IMG_3583
brumisation vernenveling public
application-climext-brumisateur-brumisation-00009
refroidissement adiabatique - adiabatische koeling
verneveling brumisation public
Too HOT ville de Mons jardin 1 hotel thon brussels (8) Brumisationterrasse bruges 2017-06-02 12.07.07 - copie P1030555 - copie IMG_3583 brumisation vernenveling public application-climext-brumisateur-brumisation-00009 refroidissement adiabatique - adiabatische koeling verneveling brumisation public

Coolers

Arcelor cooling 1
refroidissement adiabatique - adiabatische koeling
refroidissement adiabatique - adiabatische koeling
refroidissement adiabatique - adiabatische koeling
Condensorkoeling door verneveling tijdens hittegolven
Condensor met vernevelaar
Koeling van condensor met vernevelaar
refroidissement adiabatique - adiabatische koeling
brumisation industrielle 1
Arcelor cooling 1 refroidissement adiabatique - adiabatische koeling refroidissement adiabatique - adiabatische koeling refroidissement adiabatique - adiabatische koeling Condensorkoeling door verneveling tijdens hittegolven Condensor met vernevelaar Koeling van condensor met vernevelaar refroidissement adiabatique - adiabatische koeling brumisation industrielle 1

Adiabatische koeling

De werking van evaporatieve koeling

Water gebruikt thermische energie om te verdampen: het verbruikt warmte. Door deze absorptie van calorieën daalt de temperatuur in de ruimte waar deze uitwisseling gebeurt.

Alle vernevelaars Climext Misting Solutions verspreiden microwaterdruppels onder de vorm van een uiterst fijne nevel in de te verfrissen zone. Het bijzondere aan deze nevel is dat hij onmiddellijk verdampt, waarna de luchttemperatuur met verschillende graden afneemt.

CLIMEXT® verfrist zonder nattigheid!

De uiterst fijne microwaterdruppels van een station of een vochtverspreider Climext Misting Solutions worden onmiddellijk vermengd met de lucht. Al onze vernevelaars zijn bovendien uitgerust met een antidrupsysteem. Er ontsnapt niet de minste druppel uit de openingen wanneer het systeem wordt stopgezet.

De Tempodoos, uitgerust met een dubbele sequentiële transmissievertraging, maakt het mogelijk om het vernevelingsstation Climext Misting Solutions te sturen en de verspreiding heel nauwkeurig in te stellen in functie van de te behandelen ruimte. Zo krijgt de gebruiker de gewenste verfrissingsgraad zonder overdreven vochtigheid.

Warmte toepassingen

Industrie
Werkstation
Cooling koeltorens
Terras, restaurant
Sport en spel ruimtes
openbare ruimtes
Dierverzorging, fokkerij voor dierwelzijn

REFERENCES